Příspěvková organizace Moravskoslezského kraje

Denní menu

 

JÍDELNÍ LÍSTEK POLEDNÍ 17. 6. – 21. 6. 2019

Pondělí:  17.6.

 

 

 

1.9.

0.33l

Polévka bramborová s houbami

0,- Kč

1.3.7.

150g

Segedínský guláš, houskové knedlíky

85,- Kč

1.7.

150g

Šumavský vepřový závitek, dušená rýže

79,- Kč

1.3.

2ks

Vejce, vařená čočka, kys. okurka, chléb

68,- Kč

 

 

 

 

 

 

 

 

Úterý:   18.6.

 

 

 

1.9.

0.33l

Polévka hrachová s párkem

18,- Kč

1.

150g

Vepřová plec na česneku, vařené brambory

89,- Kč

1.7.

220g

Kuřecí stehno na paprice, karlovarské knedlíky

82,- Kč

1.3.7.

300g

Palačinky s tvarohem, mléko

68,- Kč

Minutka dne:

130g

Smažený uzený sýr, šťouchané brambory

92,- Kč

1.3.7.

 

 

 

Středa: 19.6.

 

 

 

1.3.7.9.

0.33l

Polévka špenátová

20,- Kč

1.7.

150g

Mexický guláš, dušená rýže

89,- Kč

1.

200g

Jitrnicový a jelítkový prejt, kys. zelí, vařené brambory

82,- Kč

1.3.7.

450g

Špagety s boloňskou omáčkou a šunkou

74,- Kč

Minutka dne:

150g

Nudličky z vepřové panenky, opékané brambory

102,- Kč

1.10.

 

 

 

Čtvrtek: 20.6.

 

 

 

1.3.9.

0.33l

Polévka hovězí vývar s masem a nudlemi

28,- Kč

1.

130g

Hovězí maso v kapustě, vařené brambory

89,- Kč

1.7.

150g

Kuřecí závitek se špenátem, dušená rýže

78,- Kč

1.3.4.7.

150g

Rybí filé plněné bylinkovou omáčkou, brambor. kaše

82,- Kč

Minutka dne:

150g

Vepřové ražničí, šťouchané brambory

94,- Kč

1.7.10.

 

 

 

Pátek:  21.6.

 

 

 

1.7.9.

0.33l

Polévka celerová

0,- Kč

1.3.9.

150g

Hovězí pečeně po burgunsku, housk. knedlíky

89,- Kč

1.7.

130g

Krůtí nudličky ve smetanové omáčce, dušená rýže

78,- Kč

1.7.

150g

Přírodní kuřecí řízek, duš. zelenina na másle, vař. br.

92,- Kč

1.3.7.

 

150g

 

Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše

 

99,- Kč

 

Seznam alergenů: 1.Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši, 3. Vejce, 4. Ryby, 5. Podzemnice olejná, 6. Sójové boby, 7. Mléko, 8. Skořápkové plody, 9. Celer, 10. Hořčice, 11. Sezamová semínka, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob, 14. Měkkýši.                Váha masa uváděná v syrovém stavu.

Obědy podáváme od 11:00 – 14:00 hod. 1 stravenka=1 oběd. Doplatek nutno uhradit penězi.                     Miroslav Vrbka, vedoucí provozovny

provozovny

Soubory ke stažení:

správný jídelníček nový2019 (021).doc (0.19 MB)


Denní menu Denní menu

SOCIÁLNÍ MÉDIA

SPONZOŘI A SOCIÁLNÍ PARTNEŘI STŘEDNÍ ŠKOLY

AWT
BM servis a.s.
Hodinový vnuk
Město Bohumín
Bonatrans
Bospor
Danter
Demontstav
Epson
Gigatech
Elektro Thermitron
Kofola
Maxion Wheels
Progres Hefner
Rockwool
Superprojekt
Viadrus
ŽDB